Watertemperatuur van de Baltische Zee Zeetemperatuur vandaag en van maand tot maand rondom van de Baltische Zee

Wilt u ergens aan de rand gaan zwemmen van de Baltische Zee? Wanneer weet u zeker dat er de ideale watertemperatuur is en u op een aangename manier kunt zwemmen? Nu of later? Hieronder vindt u het antwoord met de watertemperatuur van vandaag van de Baltische Zee evenals de watertemperatuur van maand tot maand en per land.

Verschillende landen hebben hun kust aan de rand % SEA_OF%. We verzamelen dagelijks de zeetemperatuur in 2 landen of regio's, waaronder: Letland en Polen .

De watertemperatuur bedraagt op dit moment minimaal 32°F en maximaal 40°F .

De seizoensgebonden gemiddelde watertemperatuur ligt tussen 33°F en 37°F (zie de watertemperatuur van de Baltische Zee in maart).


De watertemperatuur kaart van de Baltische Zee in realtime

De kaart hieronder toont een dagmeting watertemperatuur van van de Baltische Zee voor verschillende kuststeden. U kunt inzoomen en over de kaart bewegen. Door op de markeringen te klikken, krijgt u toegang tot details van stad tot stad.

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater

Waar kunt u gaan zwemmen in de Baltische Zee vandaag?

Hieronder vindt u de temperatuur die vandaag is gemeten in de verschillende kustlanden van de Baltische Zee. De temperaturen worden aan de kust gemeten, net als de watertemperaturen.

Letland

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Baltische Zee:

32°F naar 36°F

ijskoud zwemwater

Polen

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Baltische Zee:

38°F naar 40°F

ijskoud zwemwater

Watertemperatuur van de Baltische Zee: van maand tot maand

Krijg toegang tot de gemiddelde watertemperaturen van maand tot maand van de Baltische Zee door op de onderstaande links te klikken:

Verander eenheden