Watertemperatuur van de Japanse Zee Zeetemperatuur vandaag en van maand tot maand rondom van de Japanse Zee

Wilt u ergens aan de rand gaan zwemmen van de Japanse Zee? Wanneer weet u zeker dat er de ideale watertemperatuur is en u op een aangename manier kunt zwemmen? Nu of later? Hieronder vindt u het antwoord met de watertemperatuur van vandaag van de Japanse Zee evenals de watertemperatuur van maand tot maand en per land.

Japanse Zee Verschillende landen hebben hun kust aan de rand % SEA_OF%. We verzamelen dagelijks de zeetemperatuur in 3 landen of regio's, waaronder: Zuid-Korea, Japan en Rusland .

De watertemperatuur bedraagt op dit moment minimaal 0°C en maximaal 15°C .

De seizoensgebonden gemiddelde watertemperatuur ligt tussen -0.3°C en 14.8°C (zie de watertemperatuur van de Japanse Zee in februari).

De watertemperatuur kaart van de Japanse Zee in realtime

De kaart hieronder toont een dagmeting watertemperatuur van van de Japanse Zee voor verschillende kuststeden. U kunt inzoomen en over de kaart bewegen. Door op de markeringen te klikken, krijgt u toegang tot details van stad tot stad.

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater

Waar kunt u gaan zwemmen in de Japanse Zee vandaag?

Hieronder vindt u de temperatuur die vandaag is gemeten in de verschillende kustlanden van de Japanse Zee. De temperaturen worden aan de kust gemeten, net als de watertemperaturen.

Zuid-Korea

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Japanse Zee:

7°C naar 15°C

koud zwemwater

Japan

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Japanse Zee:

3°C naar 15°C

koud zwemwater

Rusland

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Japanse Zee:

0°C

ijskoud zwemwater

Watertemperatuur van de Japanse Zee: van maand tot maand

Krijg toegang tot de gemiddelde watertemperaturen van maand tot maand van de Japanse Zee door op de onderstaande links te klikken:

Verander eenheden