Watertemperatuur van de Perzische Golf Zeetemperatuur vandaag en van maand tot maand rondom van de Perzische Golf

Wilt u ergens aan de rand gaan zwemmen van de Perzische Golf? Wanneer weet u zeker dat er de ideale watertemperatuur is en u op een aangename manier kunt zwemmen? Nu of later? Hieronder vindt u het antwoord met de watertemperatuur van vandaag van de Perzische Golf evenals de watertemperatuur van maand tot maand en per land.

Verschillende landen hebben hun kust aan de rand % SEA_OF%. We verzamelen dagelijks de zeetemperatuur in 2 landen of regio's, waaronder: Verenigde Arabische Emiraten en Iran .

De watertemperatuur bedraagt op dit moment minimaal 68°F en maximaal 74°F .

De seizoensgebonden gemiddelde watertemperatuur ligt tussen 70°F en 75°F (zie de watertemperatuur van de Perzische Golf in maart).


De watertemperatuur kaart van de Perzische Golf in realtime

De kaart hieronder toont een dagmeting watertemperatuur van van de Perzische Golf voor verschillende kuststeden. U kunt inzoomen en over de kaart bewegen. Door op de markeringen te klikken, krijgt u toegang tot details van stad tot stad.

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater

Waar kunt u gaan zwemmen in de Perzische Golf vandaag?

Hieronder vindt u de temperatuur die vandaag is gemeten in de verschillende kustlanden van de Perzische Golf. De temperaturen worden aan de kust gemeten, net als de watertemperaturen.

Verenigde Arabische Emiraten

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Perzische Golf:

68°F naar 74°F

aangenaam zwemwater

Iran

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Perzische Golf:

72°F naar 74°F

aangenaam zwemwater

Watertemperatuur van de Perzische Golf: van maand tot maand

Krijg toegang tot de gemiddelde watertemperaturen van maand tot maand van de Perzische Golf door op de onderstaande links te klikken:

Verander eenheden