Watertemperatuur van de Rode Zee Zeetemperatuur vandaag en van maand tot maand rondom van de Rode Zee

Wilt u ergens aan de rand gaan zwemmen van de Rode Zee? Wanneer weet u zeker dat er de ideale watertemperatuur is en u op een aangename manier kunt zwemmen? Nu of later? Hieronder vindt u het antwoord met de watertemperatuur van vandaag van de Rode Zee evenals de watertemperatuur van maand tot maand en per land.

Verschillende landen hebben hun kust aan de rand % SEA_OF%. We verzamelen dagelijks de zeetemperatuur in 2 landen of regio's, waaronder: Egypte en Jordanië .

De watertemperatuur bedraagt op dit moment minimaal 72°F en maximaal 74°F .

De seizoensgebonden gemiddelde watertemperatuur ligt tussen 70°F en 74°F (zie de watertemperatuur van de Rode Zee in maart).


De watertemperatuur kaart van de Rode Zee in realtime

De kaart hieronder toont een dagmeting watertemperatuur van van de Rode Zee voor verschillende kuststeden. U kunt inzoomen en over de kaart bewegen. Door op de markeringen te klikken, krijgt u toegang tot details van stad tot stad.

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater

Waar kunt u gaan zwemmen in de Rode Zee vandaag?

Hieronder vindt u de temperatuur die vandaag is gemeten in de verschillende kustlanden van de Rode Zee. De temperaturen worden aan de kust gemeten, net als de watertemperaturen.

Egypte

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Rode Zee:

74°F

aangenaam zwemwater

Jordanië

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Rode Zee:

72°F

aangenaam zwemwater

Watertemperatuur van de Rode Zee: van maand tot maand

Krijg toegang tot de gemiddelde watertemperaturen van maand tot maand van de Rode Zee door op de onderstaande links te klikken:

Verander eenheden