Watertemperatuur van de Zwarte Zee Zeetemperatuur vandaag en van maand tot maand rondom van de Zwarte Zee

Wilt u ergens aan de rand gaan zwemmen van de Zwarte Zee? Wanneer weet u zeker dat er de ideale watertemperatuur is en u op een aangename manier kunt zwemmen? Nu of later? Hieronder vindt u het antwoord met de watertemperatuur van vandaag van de Zwarte Zee evenals de watertemperatuur van maand tot maand en per land.

Verschillende landen hebben hun kust aan de rand % SEA_OF%. We verzamelen dagelijks de zeetemperatuur in 2 landen of regio's, waaronder: Bulgarije en Turkije .

De watertemperatuur bedraagt op dit moment minimaal 45°F en maximaal 50°F .

De seizoensgebonden gemiddelde watertemperatuur ligt tussen 46°F en 48°F (zie de watertemperatuur van de Zwarte Zee in maart).


De watertemperatuur kaart van de Zwarte Zee in realtime

De kaart hieronder toont een dagmeting watertemperatuur van van de Zwarte Zee voor verschillende kuststeden. U kunt inzoomen en over de kaart bewegen. Door op de markeringen te klikken, krijgt u toegang tot details van stad tot stad.

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater

Waar kunt u gaan zwemmen in de Zwarte Zee vandaag?

Hieronder vindt u de temperatuur die vandaag is gemeten in de verschillende kustlanden van de Zwarte Zee. De temperaturen worden aan de kust gemeten, net als de watertemperaturen.

Bulgarije

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Zwarte Zee:

45°F naar 47°F

ijskoud zwemwater

Turkije

Watertemperatuur vandaag aan de rand van de Zwarte Zee:

50°F

ijskoud zwemwater

Watertemperatuur van de Zwarte Zee: van maand tot maand

Krijg toegang tot de gemiddelde watertemperaturen van maand tot maand van de Zwarte Zee door op de onderstaande links te klikken:

Verander eenheden