Waar kunt u gaan zwemmen en naar het strand gaan in april 2024? Waar vindt u een aangename zeetemperatuur in de maand in april?

Wilt u naar het strand gaan in april? Maar waar gaat u heen om er zeker van te zijn dat het water de juiste temperatuur heeft en u op een aangename manier kunt zwemmen? Het antwoord is hier te vinden met de zeetemperatuur in april wereldwijd en onze adviezen naar welke bestemmingen toe te gaan om verzekerd van de zee te genieten.

Top 15 van landen om te gaan zwemmen in april 2024


Waar kunt u gaan zwemmen in de maand april wereldwijd?

Badend in het kristalheldere water van de Seychellen of op de theeroute in Sri Lanka, april geeft je demogelijkheid om over de hele wereld te kiezen, en het perfecte, magische strand vinden waar zwemmen aangenaam of zelfs ideaal is. Vooral omdat het nu echt mogelijk is om meerdere watersporten te testen.

Terwijl sommige stranden in Europa geleidelijk tot leven terugkomen dankzij de terugkeer van de vakantieliefhebbers, ontmoedigt de koude zeetemperatuur de meeste zwemmers. Het zuiden van Spanje en het zuiden van Portugal zijn echter al prachtig om het begin van de geneugten van zomervakanties te proeven. Surfers en watersporters dragen echter nog thermische wetsuits om het warm genoeg te hebben.

De beste plaatsen om in april in Noord-Amerika te zwemmen, zijn de kusten van Florida en de stranden van de Verenigde Staten, begrensd door de Golf van Mexico. Ze bieden zwemmers de mogelijkheid om van de watertemperatuur te profiteren, voor een aangename duik. Gedurende deze tijd van het jaar ervaren de kusten van het schiereiland Yucatan, zoals de meeste landen in Zuid-Amerika, een instroom van toeristen dankzij hun ideale zwemomstandigheden.

Liefhebbers van Azië, je krijgt niet alleen een geweldige kans om jezelf in het goddelijk warme zeewater onder te dompelen, maar je krijgt ook de kans om de prachtige culturen van de landen die grenzen aan de Zuid-Chinese Zee te ontdekken, zoals het onverwoestbare Thailand en het discrete Maleisië. Bepaalde bestemmingen, zoals Bali, bezaaid met perfecte zwemplekken in april, zijn al niet meer te presenteren.

April is ook perfect om naar Afrika te gaan, om de grote hitte van de zuidelijke zomer te vermijden. Daarnaast is de zeetemperatuur ideaal voor een idyllische duik. De eilanden van de Indische Oceaan, zoals de Seychellen, het eiland Réunion en zelfs Mauritius concurreren voor de eerste plaats in de "best zwemplaats van april"-categorie.

Jemen en het Sultanaat van Oman zijn zeker niet te vergeten in de lijst van landen waar zwemmen in april gewoon perfect is in het Midden-Oosten. Het zeewater is niet alleen aangenaam warm, maar deze landen zijn aantrekkelijk en bieden de mogelijkheid om in comfortabele klimatologische omstandigheden te duiken. Aan de andere kant zijn de Turkse stranden en de zee nog altijd redelijk fris.

De onvergeetbare Caribische bestemming blijft de favoriete keuze van zomerbezoekers, gewend aan de aangename warmte van het water, met de medeplichtigheid van het weer en de heldere dagen.

Zeetemperatuur kaart in april

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater
Verander eenheden