Waar kunt u gaan zwemmen en naar het strand gaan in maart 2025? Waar vindt u een aangename zeetemperatuur in de maand in maart?

Wilt u naar het strand gaan in maart? Maar waar gaat u heen om er zeker van te zijn dat het water de juiste temperatuur heeft en u op een aangename manier kunt zwemmen? Het antwoord is hier te vinden met de zeetemperatuur in maart wereldwijd en onze adviezen naar welke bestemmingen toe te gaan om verzekerd van de zee te genieten.

Top 15 van landen om te gaan zwemmen in maart 2025Waar kunt u gaan zwemmen in de maand maart wereldwijd?

Als je op vakantie wilt vertrekken, en je op zoek bent naar een vakantiebestemming aan zee waar je in maart kunt genieten van een aangenaam warme zeetemperatuur, wordt je zeker verwend met een ruime keuze. Paradijselijke stranden met fijn wit zand en stranden, begrensd door een kristalheldere zee, wachten op jou.

De meeste stranden aan de noordkust van Europa zijn minder aangenaam, door de watertemperatuur. Aan de andere kant zijn bepaalde eilanden in de Middellandse Zee perfecte bestemmingen voor nietsdoen en rust. Cyprus is een perfecte bestemming, omdat je er kunt zwemmen met een min of meer frisse zeetemperatuur.

Maart is een bijzonder aangename maand voor Midden-Amerika en de landen in Zuid-Amerika. De warmte is comfortabel, en aangezien de neerslag nauwelijks opmerkelijk is, kun je zonder problemen naar het strand gaan om te zwemmen! Je kiest maar één of andere plek om te gaan zwemmen, en maart doet de rest om je plezier en rust te geven.

Thailand is, net als de Malediven-atollen, een perfecte vakantiebestemming aan de zee, onvermijdelijk in deze tijd van het jaar. Maar je kunt ook andere hemelse plaatsen ontdekken, zoals Laos, Cambodja of Vietnam, waar zwemmen in maart je comfort en welzijn garandeert, vooral omdat de zeetemperatuur aangenaam warm is.

Zuid-Afrika en de meeste landen met stranden aan de Indische Oceaan zijn ook bijzonder geschikt om in de zee te zwemmen. Deze landen bieden je fantastische locaties waar zwemmen in maart ideaal is, dankzij het aangenaam warme water. In de Maghreb is zwemmen nog steeds redelijk fris, zelfs als de temperatuur geleidelijk stijgt.

In maart begint de Libanese kust de eerste zomerbezoekers aan te trekken, zelfs als zwemmen nog redelijk verfrissend is. Anders zijn Egypte, Jordanië, de landen van het Midden-Oosten en de kusten van Rode Zee perfect, met klimatologische omstandigheden die zich met een aangenaam warme zeetemperatuur combineren. Jemen en het Sultanaat van Oman laten je het plezier van aangenaam warm duiken proeven.

Maart is een van de beste tijden om de paradijselijke stranden van de Caribische eilanden te ontdekken. Hier laat de diversiteit aan idyllische plekken om te zwemmen in maart je keuze te over. Niet alleen is het weer er perfect, maar de zeetemperatuur geeft je ook een aangenaam gevoel.

Zeetemperatuur kaart in maart

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater
Verander eenheden