Waar kunt u gaan zwemmen en naar het strand gaan in februari 2024? Waar vindt u een aangename zeetemperatuur in de maand in februari?

Wilt u naar het strand gaan in februari? Maar waar gaat u heen om er zeker van te zijn dat het water de juiste temperatuur heeft en u op een aangename manier kunt zwemmen? Het antwoord is hier te vinden met de zeetemperatuur in februari wereldwijd en onze adviezen naar welke bestemmingen toe te gaan om verzekerd van de zee te genieten.

Top 15 van landen om te gaan zwemmen in februari 2024


Waar kunt u gaan zwemmen in de maand februari wereldwijd?

Als je op zoek bent naar een plek om een duikje in de zee te nemen om de frisheid van de winters op het noordelijk halfrond te vergeten, wel, dan ben je hier op de goede plaats! Er zijn in de wereld hemelse plaatsen waar zwemmen in februari niet alleen mogelijk is, maar je ook een ongelofelijk gevoel van welzijn zal geven!

In Europa, vergeet bestemmingen zoals de landen die aan de Noordzee of de Noord-Atlantische Oceaan grenzen. Het water is koud en het weer is niet ideaal. Aan de andere kant, als je naar het zuiden gaat in februari, zullen de mediterrane eilanden zoals Cyprus of Kreta je met perfecte plaatsen om te zwemmen verwelkomen, voor liefhebbers van vakanties aan de zee. Je hebt zo de mogelijkheid om naar het strand te gaan, maar als je wilt gaan zwemmen moet je toch het frisse water niet vergeten.

Florida is een perfecte bestemming voor een vakantie aan zee, en de watertemperatuur geeft je er een aangenaam gevoel. Maar als je naar Canada en Noord-Amerika gaat, moet je zeker niet denken dat je kan gaan zwemmen, gezien de vriestemperatuur van het water. Voor een aangenaam moment van ontspanning, onder een weldadige zon en ver van de regen, moet je de voorkeur aan vakantiebestemmingen die aan de Caribische Zee en het zuiden van het continent grenzen.

Maleisië, Thailand, de Filippijnen en Indonesië, evenals een groot deel van de landen die door de Zuid-Chinese Zee worden omringd, worden begunstigd door een warm en zonnig klimaat. Azië onderscheidt zich door de pracht van zijn landen, wat voor een echt uitje zorgt wanneer je gaat zwemmen.

Voor liefhebbers van Afrika zijn er genoeg hemelse plekken om comfortabel te zwemmen. In West-Afrika is Senegal en zijn sportaanbod aantrekkelijk, maar Sao Tome en Kaapverdië moeten zeker niet vergeten worden! En je kunt ook safari met zwemmen in de zee combineren als je naar Tanzania of Kenia gaat, want dit zijn bestemmingen waar je perfect kunt gaan zwemmen in februari.

Voor de ontdekkingsreiziger is Egypte een bestemming die algemeen bekend, net zoals Jordanië, dat een onschatbare waarde aan cultureel erfgoed heeft. Vooral omdat deze landen in het Midden-Oosten perfecte plekken hebben waar zwemmen in februari aangenaam is. Aan de andere kant moeten de prachtige stranden van Turkije wachten op de lente, omdat het in deze tijd van het jaar ijskoud is.

De Caribische eilanden geven je meer dan genoeg keuze. Of je nu besluit naar de Bahama's, Cuba of Martinique te vertrekken, één ding is zeker, je zult de geneugten van zwemmen in de zee proeven, en dit dankzij een gewoonweg ideale zeetemperatuur.

Zeetemperatuur kaart in februari

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater
Verander eenheden