Waar kunt u gaan zwemmen en naar het strand gaan in augustus 2024? Waar vindt u een aangename zeetemperatuur in de maand in augustus?

Wilt u naar het strand gaan in augustus? Maar waar gaat u heen om er zeker van te zijn dat het water de juiste temperatuur heeft en u op een aangename manier kunt zwemmen? Het antwoord is hier te vinden met de zeetemperatuur in augustus wereldwijd en onze adviezen naar welke bestemmingen toe te gaan om verzekerd van de zee te genieten.

Top 15 van landen om te gaan zwemmen in augustus 2024


Waar kunt u gaan zwemmen in de maand augustus wereldwijd?

Net als in juli verwelkomen de meeste badplaatsen aan de zee de zomerbezoekers met comfortabele klimatologische omstandigheden. Daarnaast is de aangename zeetemperatuur een pluspunt zodat zwemliefhebbers van de heerlijk warme zee kunnen genieten. Of het nu in Europa of Azië is, in augustus ben je verwend met keuzemogelijkheden om de beste plaats voor te zwemmen te vinden.

Kies je vakantiebestemming in de zon met volledige gemoedsrust in Europa, want je hebt hier een ruime keuze aan locaties waar je kunt zwemmen in augustus. Je kunt hier profiteren van een aangename zeetemperatuur, zolang je niet kiest voor de Scandinavische landen. Je moet weten dat Zuid-Europa geniet van de warmte van de Middellandse Zee.

Augustus is een ook een goed moment om Canada te bezoeken en van de warmte van de zee te profiteren, om de geneugten van een aangename duik in de zee te proeven. Midden-Amerika is een van de meest populaire bestemmingen voor liefhebbers van vakanties in de zon en aan zee. Hetzelfde geldt voor de landen aan het noorden van Brazilië, waar aan al je voorwaarden is voldaan om van je verblijf een succes te maken.

Niet te missen bestemmingen voor zonvakanties: Thailand en de meeste landen aan de Zuid-Chinese Zee, zoals Maleisië, concurreren in schoonheid met de eilanden van Zuid-Azië en het zuidelijke deel van India. Ondanks de moesson die in augustus zijn hoogtepunt bereikt, zijn Sri Lanka en de Malediven zeer aangenaam dankzij hun prachtige plekken om te baden in augustus.

Met zeetemperaturen tussen 28°C en 30°C hebben de meeste landen aan de kust van Afrika alle troeven om vakantiegangers aangenaam te verrassen. Warmte en een aangename zonneschijn verwelkomen de bader met het aangename nietsdoen, net na zijn quasi-ideale duik in de zee. Of je nu naar de eilanden in de Indische Oceaan gaat of de eilanden voor de Afrikaanse Atlantische kust, je zult van een aangenaam moment van ontspanning genieten.

Er is in augustus geen gebrek aan hemelse zwemplaatsen in het Caribisch gebied. Je kunt je passie voor tabak en zwemmen in de zee combineren in het kristalhelder water van Cuba, of profiteren van de schaduwrijke, door groen begrensde stranden voor luie dagen op Martinique, of zelfs in de lipide wateren van de Bahama's baden. In augustus zullen alle badplaatsen in het Caribisch je een aangename tijd bieden.

Zeetemperatuur kaart in augustus

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater
Verander eenheden