Waar kunt u gaan zwemmen en naar het strand gaan in juli 2024? Waar vindt u een aangename zeetemperatuur in de maand in juli?

Wilt u naar het strand gaan in juli? Maar waar gaat u heen om er zeker van te zijn dat het water de juiste temperatuur heeft en u op een aangename manier kunt zwemmen? Het antwoord is hier te vinden met de zeetemperatuur in juli wereldwijd en onze adviezen naar welke bestemmingen toe te gaan om verzekerd van de zee te genieten.

Top 15 van landen om te gaan zwemmen in juli 2024


Waar kunt u gaan zwemmen in de maand juli wereldwijd?

Nu het zomerseizoen in Europa in volle gang is, zijn de badplaatsen die zomerbezoekers de mogelijkheid bieden om van de geneugten van een vakantie aan zee te genieten, nog nooit zo talrijk geweest. En zelfs als op het zuidelijk halfrond het weer de zuidelijke winter is, kun je van de klimatologische omstandigheden profiteren, waardoor je van een aangenam warm weer en de regressie van de regen kunt genieten.

Er zijn een paar uitzonderingen voor de landen die aan de Oostzee en de Noordzee grenzen. De meeste landen in het zuiden van Europa laten je de geneugten van zwemmen in de zee ontdekken, op prachtige plaatsen waar baden in juli rijmt met de temperatuur van het aangenaam warme water. Juli is een echt een goed moment om nautische activiteiten te ontdekken, zoals duiken, snorkelen met of zonder fles, omdat de mariene flora en fauna exploderen met kleuren en leven.

De maand juli is ook een perfect moment om in zee te zwemmen in Canada en aan de noordkant van de kusten van de Verenigde Staten van Amerika, waar alle voorwaarden aanwezig om je een aangename vakantie aan de zee door te laten brengen. Als je naar het zuiden gaat, blijven de landen van Latijns-Amerika aantrekkelijk, ondanks de stijgende hitte en de regen.

Zelfs als de zeetemperatuur in juli bijzonder heet is, is de moesson in volle gang. Maleisië en Cambodja bieden echter prachtige plekken waar je in juli kunt zwemmen en genieten van de aangename zeetemperatuur.

De meeste Maghreb-landen zijn dankzij de watertemperatuur een essentiële vakantiebestemming, echte perfecte bestemmingen voor zwemmers. Hetzelfde geldt voor de landen van Oost- en West-Afrika. Zelfs als de watertemperatuur in Zuid-Afrika al begint te dalen, is zwemmen nog steeds aangenaam, in tegenstelling tot Namibië.

De meeste landen in het Midden-Oosten verwelkomen strand- en kustvakantiegangers met de beste klimatologische omstandigheden. Naast de mooie zonnige dagen, profiteren de meeste plaatsen waar je kunt zwemmen van aangenaam warm water.

De beste vakantiebestemmingen aan zee bevinden zich het meest in het Caribisch gebied, en niet alleen is het weer fantastisch met een perfecte zonneschijn, maar de watertemperatuur is ook comfortabel voor een droomzwem.

Zeetemperatuur kaart in juli

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater
Verander eenheden