Waar kunt u gaan zwemmen en naar het strand gaan in november 2023? Waar vindt u een aangename zeetemperatuur in de maand in november?

Wilt u naar het strand gaan in november? Maar waar gaat u heen om er zeker van te zijn dat het water de juiste temperatuur heeft en u op een aangename manier kunt zwemmen? Het antwoord is hier te vinden met de zeetemperatuur in november wereldwijd en onze adviezen naar welke bestemmingen toe te gaan om verzekerd van de zee te genieten.

Top 15 van landen om te gaan zwemmen in november 2023


Waar kunt u gaan zwemmen in de maand november wereldwijd?

In november wordt het weer kouder en heb je echt de zin om wat van weer te veranderen en wat in warm water te gaan zwemmen. Wat je van je vakanties aan de zee verwacht, is om even weg te zijn van de drukte van het professionele leven en zo van de geneugten van een verblijf aan de zee te genieten. Je hebt hier meer dan genoeg keuze, want in november verbergt de wereld prachtige plekken voor een droomzwem.

In november kun je je zomervakantie verlengen op de stranden van Madeira of de Canarische Eilanden. Het weer is er zacht en de zon is er ook aanwezig, brede stroken zand heten je welkom voor momenten van aangenaam zwemmen of gewoon om van de zonnestralen te genieten. Hetzelfde geldt voor Kreta en Cyprus: deze eilanden zijn prachtige plekken om te ontdekken in november.

Vergeet zwemmen in de zee als je in Noord-Amerika bent, daar vriest het nu wel. Als je dus aangenaam wilt zwemmen raden we je een verblijf in Latijns-Amerika aan. Samen met Mexico is Costa Rica een van de bestemmingen die sensatiezoekers een hele reeks nautische activiteiten biedt.

Nu de moesson voorbij is, hervat de zon zijn natuurlijke loop onder de Aziatische hemel. Het weer is goed en de zeetemperatuur is voldoende om van zwemmen in de zee een moment van puur plezier te maken. Vooral omdat de meeste badplaatsen zoals Thailand, Maleisië en andere Centraal-Aziatische landen zoals de Malediven en Sri Lanka je zullen verbazen, dankzij hun pittoreske omgeving.

Nu het zwemwater in de Maghreb geleidelijk afkoelt, ga je een beetje meer naar het zuiden om een aangenaam, zelfs comfortabel gevoel in het water te hebben. Tanzania en Kenia bieden samen met Senegal en de Seychellen de mogelijkheid om prachtige zwemplekken te vinden, in november. Voor aangename momenten van ontspanning zijn de andere eilanden rond Afrika allemaal aantrekkelijk.

Wat de landen van het Midden-Oosten betreft, die aan de Middellandse Zee grenzen, wel, het zijn aangename bestemmingen voor een aangename duik. Maar als je aangename momenten van ontspanning wilt doorbrengen en je de warmte van de zee verwacht voor een droomzwem, dan zijn Jemen en de landen van de Perzische Golf ideaal.

Je zult zo aangename momenten doorbrengen en je kleurtje perfectioneren, en in een warme en heldere zee zwemmen, als je kiest voor een van de Caribische landen. Aan prachtige plekken om te zwemmen is in november geen gebrek.

Zeetemperatuur kaart in november

perfect zwemwater aangenaam zwemwater fris zwemwater koud zwemwater ijskoud zwemwater
Verander eenheden